Maak kennis met Vereniging Mierlose Vrouwen

Graag willen wij u kennis laten maken met onze vereniging. Van oudsher bestaat ons ledenbestand uit dames. Onze vereniging staat voor gezelligheid! Gewoon een keer per maand op woensdagavond een gezellig samenzijn. Aan de avonden wordt op een heel diverse manier invulling gegeven. Zo hebben we een kienavond waar leuke prijzen te winnen zijn. Zeker niet onbelangrijk, het is ook betaalbaar.

Ook hebben we elk jaar een creatieve avond waar we na afloop naar huis gaan met een mooi opgemaakt bloemstukje, een prachtige ansichtkaart, een kerstkrans van plastic zakjes, een mooi schilderij onder begeleiding van echte kunstenaars gemaakt en noem zo maar op.

De zomerreis waarbij wij wel een bijdrage vragen is elk jaar weer een succes. We gaan dan met de bus een hele dag op pad. Lunch en diner horen hier uiteraard ook bij.

De kerstvieringen zijn buitengewoon goed! Een heerlijke maaltijd en de mogelijkheid om een cadeautje voor een medelid te kopen en te ontvangen. Kortom, gelet op de lage contributie en het jaarprogramma is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen en lid te worden. Zeker in een tijd waarin sociale media voor vervreemding zorgt en we zoveel verplichtingen hebben is het belangrijk om af en toe op een ontspannen manier onder de mensen te zijn.

Wij nodige u graag uit om een avond te komen kijken en te ervaren wat onze vereniging voor u kan betekenen. Een belletje naar een van de bestuursleden, U bent van harte welkom!

Annelies van der Sloot                  0492-430215      Voorzitter

Annemarie van de Burgt               0492-661049      Penningmeester

Riky van Ettro                                 0492-781029      Secretaris

Els van den Heuvel                        0492-663618      Bestuurslid

Mien Klink                                       0492-662751      Bestuurslid